KonopKo nahrbtnik SPECIAL

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     kos
Cena: 27,45 €
Pregled košarice

Narejen za tiste, ki so malce bolj samosvoji.

Nahrbtnik krasijo trije ročno izdelani cvetovi naravne, temno rožnate in/ali zelene barve iz konopljine vrvi. Všit notranji priročni žep. Spremljevalec in pomočnik pri pohajkovanju kar tako ali prijetnih opravkih. Dovolj prostoren, da vanj lahko zložiš vse, kar potrebuješ za daljši ali krajši potep. Pa naj bo to poleg "klasike" še jopica, knjige, blok, tablica, pokrivalo, malica, zložljiv dežnik, skratka, vse, kar potrebujete za dnevni potep, ali opravek v knjižnici, nakupovanju, obisk koncerta ali in drugih, posebnih prireditev, druženju ali potep v naravi.

Trendovski KonopKo nahrbtnik SPECIAL je narejen iz trpežnega 100% konopljinega blaga JEANS ter konopljine vrvi. Nahrbtnik odlikuje kakovost, naraven material, nosljivost ter "prijaznost do okolja".

Izdelan je v Sloveniji z mislijo na bodoče generacije!

Nahrbtnik je velikosti cca. 45 x 33 cm in ima všit tudi priročen notranji žep.

Konoplja ima v naravi najdaljše vlakno. To pomeni daljšo obstojnost v primerjavi z drugimi naravnimi in krajšimi vlakni. Obstojnost konopljinih vlaken je 3-krat večja kot pri bombažu. Konoplja je naravno odporna proti plesnobi in UV svetlobi, njeno blago pa postaja mehkejše z uporabo in vsakim pranjem.

100% konopljino blago, material JEANS (800g).

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora majhnim in srednjim pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje ter povezovanje podeželja z urbanimi središči.