KonopKo nahrbtnik KATJA

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     kos
Cena: 27,45 €
Pregled košarice

Nahrbtnik KATJA z notranjim in zunanjim priročnim žepom je narejen iz črnega in svetlega konopljinega blaga JEANS. Je ravno pravšnjih dimenzij, da vanj zložite vse, kar potrebujete ter je tako vaš zvest in priročen spremljevalec pri mestnem pohajkovanju ali drugih opravkih.

Nahrbtnik je narejen iz trpežnega 100% konopljinega blaga JEANS ter konopljine vrvi. Vse KonopKove nahrbtnike odlikuje kakovost, naraven material, nosljivost ter "prijaznost do okolja".

Nahrbtnik je velikosti cca. 33 x 25 cm in ima všit tudi priročen notranji žep.

Konoplja ima v naravi najdaljše vlakno. To pomeni daljšo obstojnost v primerjavi z drugimi naravnimi in krajšimi vlakni. Obstojnost konopljinih vlaken je 3-krat večja kot pri bombažu. Konoplja je naravno odporna proti plesnobi in UV svetlobi, njeno blago pa postaja mehkejše z uporabo in vsakim pranjem.

100% konopljino blago, material JEANS (800g).

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora majhnim in srednjim pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje ter povezovanje podeželja z urbanimi središči.