KonopKo torba iz konopljinega blaga- natur

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     kos
Cena: 53,90 €
Pregled košarice

Prostorna torbica KonopKo za vse generacije in za vsepovsod.

Torbica KonopKo je narejena iz trpežnega 100% konopljinega blaga JEANS ter pisanega bombažnega blaga (dekoracija). Spredaj ima dva dekorativna žepa, z notranje strani pa še dodaten priročni žep. Torbica se zapira z zadrgo

Izdelano v Sloveniji z mislijo na bodoče generacije! Ročno delo. Torbica je velikosti cca. 34 x 30 cm + naramnica iz konopljinih trakov.

Konoplja ima v naravi najdaljše vlakno. To pomeni daljšo obstojnost v primerjavi z drugimi naravnimi in krajšimi vlakni. Obstojnost konopljinih vlaken je 3-krat večja kot pri bombažu. Konoplja je naravno odporna proti plesnobi in UV svetlobi, njeno blago pa postaja mehkejše z uporabo in vsakim pranjem.

Z dobro mislijo in lahkih nog naokrog! :)

Blago in trakovi iz 100% konoplje z dodatki iz bombaža, brez kemične obdelave ali umetnih barvil.

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora majhnim in srednjim pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje ter povezovanje podeželja z urbanimi središči.