KonopKo nahrbtnik KLASIK

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     kos
Cena: 27,45 €
Pregled košarice

Nahrbtnik KLASIK je priročen in zvesti spremljevalec pri pohajkovanju po mestu in v druge kraje. Všit žep v notranjosti. Dovolj prostoren, da vanj lahko zložiš vse, kar potrebuješ. Naj bo to poleg "klasike" še jopica, knjige, blok, tablica, pokrivalo, malica, zložljiv dežnik, skratka, vse, kar potrebuješ za krajši ali daljši potep, opravek v knjižnici, nakupovanju, obisk koncerta ali in drugih prireditev, druženju, športu ali potep v naravi.

Trendovski KonopKo nahrbtnik KLASIK je narejen iz trpežnega 100% konopljinega blaga JEANS ter konopljine vrvi. Nahrbtnik odlikuje kakovost, naraven material, nosljivost ter "prijaznost do okolja".

Izdelan je v Sloveniji z mislijo na bodoče generacije!

Nahrbtnik je velikosti cca. 45 x 33 cm in ima všit tudi priročen notranji žep.

Konoplja ima v naravi najdaljše vlakno. To pomeni daljšo obstojnost v primerjavi z drugimi naravnimi in krajšimi vlakni. Obstojnost konopljinih vlaken je 3-krat večja kot pri bombažu. Konoplja je naravno odporna proti plesnobi in UV svetlobi, njeno blago pa postaja mehkejše z uporabo in vsakim pranjem.

100% konopljino blago, material JEANS (800g).

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora majhnim in srednjim pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje ter povezovanje podeželja z urbanimi središči.