KonopKo nahrbtnik ALENKA

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     kos
Cena: 24,40 €
Pregled košarice

Nahrbtnik ALENKA je nosljiv kot nahrbtnik, preko ramen ali kot torbica. Odvisno od potrebe in skladnosti. Vanj lahko shranite vse nujno za potep ali opravke: pametni telefon, denarnico in tiste drobne obvezne predmete brez katerih ne gre. Nahrbtnik je namenjen tudi mlajšim damicam, ki rade sproščeno pohajkujejo.

Trendovski KonopKo nahrbtnik ALENKA je narejen iz trpežnega 100% konopljinega blaga JEANS ter konopljine vrvi. Nahrbtnik odlikuje kakovost, naraven material, nosljivost ter prijaznost do okolja.

Nahrbtnik je velikosti cca. 30 x 20 cm in ima všiti tudi priročen notranji žep ter okrasne ročno izdelane cvetove iz konopljine vrvi na prednji strani.

Izdelan je v Sloveniji z mislijo na bodoče generacije! Ročno delo.

Konoplja ima v naravi najdaljše vlakno. To pomeni daljšo obstojnost v primerjavi z drugimi naravnimi in krajšimi vlakni. Obstojnost konopljinih vlaken je 3-krat večja kot pri bombažu. Konoplja je naravno odporna proti plesnobi in UV svetlobi, njeno blago pa postaja mehkejše z uporabo in vsakim pranjem.

100% konopljino blago, material JEANS (800g).

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora majhnim in srednjim pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje ter povezovanje podeželja z urbanimi središči.