Konopljin gel za prhanje, šampon in balzam za lase

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     kos
Cena: 15,92 €
Pregled košarice

 

Naravni konopljin gel za prhanje in šampon za lase je zelo blago čistilo, primerno za vse tipe las in vsakodnevno uporabo. Šampon se zmerno peni in lase temeljito očisti ter jih pri tem ne obremeni in razsuši.  Lasje so po uporabi čisti, zdravi, mehki in polni življenja. Hladno stiskano konopljino olje kožo in lase nahrani, bergamotka pomiri razdraženo lasišče in spodbuja rast, muškatna kadulja ter modra kamilica lajšajo težave s prhljajem in poživijo lase.  

Naravni 3 v 1 konopljin izdelek je narejen za tiste, ki imajo težave z običajnimi šamponi in geli za tuširanje, ker jim izsušijo ter razdražijo kožo in lasišče, saj ti vsebujejo številne težke kemikalije, toksine: SLS (sodium lauryl sulfate), SLES (sodium laureth sulfate), ALS (ammonium lauryl sulphate), ftalate, parabene, fenoksietanolov, DMDM (sproča formaldehid), PEG (polyethylene glycol), silikone, umetna barvila in dišave, petrokemikalije, ureo, cocamide DEA/MEA/TEA, glikole in gensko spremenjene sestavine.

 

 

Kakovostni naravni šamponi se zelo malo penijo, ker lase čistijo, ne da bi poškodovali zaščitno maščobo lasišča. Napačno je prepričanje, da je za učinkovito umivanje las potrebno veliko bele pene in mehurčkov, da je učinkovito. Močno penjenje je v resnici posledica grobih sulfatov, ki niso odgovorni za odstranjevanje maščob in odmrlih celic z lasišča.

Naravni konopljin šampon med umivanjem las enakomerno razporedite po laseh in nežnimi krožnimi gibi podrgnete po lasišču ter sperete z mlačno vodo.
 
BREZ: SLS (sodium lauryl sulfate), SLES (sodium laureth sulfate), ALS (ammonium lauryl sulphate), ftalate, parabene, fenoksietanolov, DMDM (sproža formaldehid), PEG (polyethylene glycol), silikone, umetna barvila in dišave, petrokemikalije, ureo, cocamide DEA/MEA/TEA, glikole... 
 
Vsebina: 250 ml 
 
Proizvod za lokalno uporabo, hranite na sobni temperaturi, pod 30 °C.
 

 

Konopljino olje, hidrolat konoplje, bergamotka, muškatna kadulja, bisabolol, modra oz nemška kamilica, alga klorela, vitamin E, glicerin, natrijev salicilat, ksantan gumi, coco glukozid, lavril glukozid, gliceril oleat, gliceril stearat citrat, gliceril stearat SE.

 

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora majhnim in srednjim pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje ter povezovanje podeželja z urbanimi središči.