Darilni paket KonopKo IMUNO

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     kos
Cena: 25,00 €
Pregled košarice

100% slovensko poreklo, premium kvaliteta dveh najbolj tipičnih konopljinih izdelkov iz lastne proizvodnje, ki v teh koronskih časih zagotovo pripomoreta k dvigu vašega imunskega sistema in odpornosti proti različnim virusom. Vsebina paketa (brez embalaže):

Paket IMUNO je izjemno koristno novoletno darilo delodajalca za svoje zaposlene, da so manj dovzetni za različne virusne okužbe, prehlade in druga respiratorna obolenja, značilna za zimski čas.
Brez embalaže oz. jo zagotovimo po želji kupca (večje količine).

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje, povezovanje podeželja z urbanimi središči in urejanje zakonodajnih okvirjev na področju konoplje. Našo ekološko proizvodnjo in prodajo kontrolira SI-EKO-001.