Darilni paket LONČEK

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     kos
Cena: 11,50 €
Pregled košarice

Sveže stisnjeno konopljino olje (nefiltrirano) v lični steklenički 250 ml.
100% slovensko poreklo, premium kvaliteta iz lastne proizvodnje zadruge KonopKo.

Steklenička olja je položena v lonček, narejen iz okolju prijazne bioplastike iz konopljinih vlaken in lepo dekorirana, zato je primerna tudi kot darilo za prijatelje ali poslovne partnerje.

Lonček je seveda uporaben za posaditev okrasne rastline ali rože za vašo okensko polico ali na vrtu.

Sveže stisnjeno nefiltrirano konopljino olje predstavlja enostaven, a hkrati edinstven vir zdravja v mali flaški. V njem najdemo nenasičene maščobne kisline, ki v našem telesu delujejo protivnetno, ta efekt pa še dopolnjujejo ogljikovi hidrati in beljakovine, ki jih v nefiltriranem olju najdemo v obliki polnovrednih usedlin. Konopljino olje (Cannabis Sativa L) Zadruge KonopKo je pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja semena industrijske konoplje pridelanega in predelanega v Sloveniji, pri čemer temperatura stiskanja ne preseže temperature telesa (35-37°C).


Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora majhnim in srednjim pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje ter povezovanje podeželja z urbanimi središči.

Morda vas zanimajo tudi: