Odkup konopljinega semena

Tudi v sezoni 2016 predvidevamo odkup pridelka industrijske konoplje s poudarkom na kvalitetnem semenu slovenske konoplje. Čaj in vršički v prvi fazi niso predvideni za odkup. Datum odkupa bo objavljen na naši spletni strani in poslan tudi po e-pošti vsem, ki so že v preteklosti izrazili interes po prodaji.

Seme je potrebno dostaviti v vrečah po 25 ali 50 kg, najmanjša odkupna količina je 250 kg. Vsak pridelovalec, ki pripelje pridelek na odkup, mora imeti s sabo izpolnjen obrazec Obr_ZK-001 (Kontrolni podatki o pridelavi konoplje - setev, žetev, sušenje in skladiščenje).

V nadaljevanju najdete dokument z navodili za kmetovalce (PDF), kjer so navedeni tudi parametri, ki bodo vplivali na odkupno ceno konopljinih semen. Prednost pri odkupu bodo imeli člani zadruge in tisti, ki so seme za sejanje kupili pri Zadrugi KonopKo.

Vse zainteresirane pridelovalce (izključno slovenske konoplje) prosimo, da nam čimprej na naš e-naslov info@konopko.si pošljejo točne podatke (ime, naslov, kraj, kontaktni telefon) in predvidene količine za prodajo, da laže organiziramo logistiko in termine.

Ponovno: seme je potrebno dostaviti v vrečah po 25 ali 50 kg, najmanjša odkupna količina je 250 kg.


Datum objave: 04.12.2016