Darilni paket KonopKova APOTEKA

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     kos
Cena: 32,50 €
Pregled košarice

Darilni paket najbolj uporabnih izdelkov iz konoplje za uporabo v domači apoteki. 100% slovensko poreklo, premium kvaliteta.

Vsebina paketa:

Slika je simbolična, vsebino paketa lahko v primeru večjega naročila v celoti prilagodimo vašim zahtevam.

Sveže stisnjeno nefiltrirano konopljino olje predstavlja enostaven, a hkrati edinstven vir zdravja v mali flaški. V njem najdemo nenasičene maščobne kisline, ki v našem telesu delujejo protivnetno, ta efekt pa še dopolnjujejo ogljikovi hidrati in beljakovine, ki jih v nefiltriranem olju najdemo v obliki polnovrednih usedlin.

Konopljino milo. Ročno izdelano. Unikatno. Brez umetnih dodatkov in dišav.

Konopljino mazilo za lajšanje kožnih težav na 100% naraven način izboljšuje obrambni mehanizem kože in spodbuja njeno delovanje, izboljšuje strukturo kože ter pospešuje njeno sposobnost obnavljanja.

Slovenski zeliščni čaj iz industrijske konoplje (Cannabis Sativa L) Zadruge KonopKo je pridobljen z ročnim obiranjem vrhov, sušenih v zračnem in temnem prostoru. Konopljin čaj ima žlahten vonj, je prijetnega okusa, pomirjujoč in blag. Sestavine v čaju so naravno pridelane in ne vsebujejo pesticidov, kofeina in teina. Konopljin čaj je odličen antioksidant, odpravlja prebavne motnje, ledvične težave, zmanjšuje telesno težo, zavira rast rakavih celic, odvaja strupe iz telesa, ščiti imunski sistem in deluje protistresno.

Sestavine konopljinega mila: Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Olivate, Sodium Hempseedate, Aqua, Glycerin, Sodium Beeswax, Calendula Officinalis Petals, Sucrose, Cannabis Sativa Seed Oil, Cannabis Sativa Extract. Podrobnosti pa lahko najdete tukaj.

Konopljin čaj: 100% slovenska konopljina mešanica, sestavljena iz vršičkov, listov in semen. Ročno nabrano in posmukano.

Sestavine v mazilu so hladno stiskano konopljino olje, ognjič, mango in karitejevo maslo.

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje, povezovanje podeželja z urbanimi središči in urejanje zakonodajnih okvirjev na področju konoplje. Našo ekološko proizvodnjo in prodajo kontrolira SI-EKO-001.