Konopljina semena, oluščena, 1 kg

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     kg
Cena: 24,90 €
Pregled košarice

Konopljino seme, oluščeno. 100% slovensko poreklo.

Oluščena konopljina semena so vir antioksidantov, proteinov oz. beljakovin in mineralov, ki imajo idealno razmerje maščobnih kislin Omega-3, Omega-6 in Omega-9 in so edinstvena.

Imajo izjemno zanimiv, blag in prijeten okus po oreščkih. Dodajamo jih lahko k sadju, zelenjavi, kosmičem, juham, testeninam, za izboljšanje okusa in obenem hranljive vrednosti obroka.

Oluščena konopljina semena so odličen dodatek v vsakodnevni prehrani športnikov, vegetarijancev in veganov.

Priporočena uporaba 2-3 žlice oz. 25 g na dan kot dodatek k jedem (solate, musliji, ostale žitarice, oreščki, sadje, jogurti, smoothiji), dodatek k omakam ali pa jih jeste samostojno.

Oluščenih konopljinih semen ne segrevajte pri visokih temperaturah nad 180°C.

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje, povezovanje podeželja z urbanimi središči in urejanje zakonodajnih okvirjev na področju konoplje. Našo ekološko proizvodnjo in prodajo kontrolira SI-EKO-001.