Konopljino milo, trdo

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     kos
Cena: 6,59 €
Pregled košarice

Konopljino milo je zelo primerno za ljudi z občutljivo kožo, ki se lušči. Ugodno vpliva na pojav luskavice, jo umirja in na splošno zelo negovalno vpliva na zdravje vaše kože. Konopljino olje ima specifičen zemeljsko sladek vonj in ne vsebuje spojine THC, zaradi česar tudi nima psihoaktivnih učinkov.

Milo ima certifikat Naravna kozmetika z bio sestavinami ter Vegan. Proizvaja Katalonca, Slovenija.

Teža: 95g

Po uporabi milo hranite na suhem, ker s tem podaljšate obstojnost mila. V primeru preobčutljivosti prenehajte z uporabo mila.

Vsak kos mila je unikat in se lahko razlikuje od drugega kosa mila in prav tako od predstavitvenega na sliki.

Mila so ročno izdelana in v vsaki seriji lahko prihaja do razlik v barvi, vzorcu, obliki, teži in raznih dodatkih,… Prav tako so mila ročno rezana, tako da lahko prihaja do manjših odstopanj v teži posameznega kosa (+-10%).

Sestavine: umiljeno oljčno olje, kokosovo maslo, bio sončnično olje, konopljino olje, karitejevo maslo, ricinusovo ter konopljino olje, rastlinski glicerin, eterično olje čajevca, limone, zelene mete, posušena konoplja

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje, povezovanje podeželja z urbanimi središči in urejanje zakonodajnih okvirjev na področju konoplje. Našo ekološko proizvodnjo in prodajo kontrolira SI-EKO-001.