Sejem Narava zdravje v Ljubljani

V Ljubljani na Gospodarskem razstavišču bo tudi letos potekal sejem Narava zdravje - najdete nas med 19. in 21. oktobrom 2023, izkoristite jesenske dni in nas obiščite.

Poleg stojnice, kjer bomo ponujali zadružne izdelke iz konoplje, bomo pripravljali tudi degustacije in dva zanimiva vsebinska dogodka.

PREDAVANJE: Konoplja v prehrani in kozmetiki
Termin: Petek, 20.10.2023 od 11:00 do 12:00 ure
Lokacija: Sejemski oder KUPOLA
Na predavanju boste imeli priložnost prisluhniti izjemni strokovnjakinji in ljubiteljici naravne kozmetike Barbari Novak, ki ima bogate izkušnje v razvoju in uporabi konoplje za izboljšanje zdravja in lepote. Njena zgodba ni le znanstvena, ampak tudi osebna. Slišala je številne ganljive zgodbe ljudi, ki so doživeli izjemno izboljšanje svojega stanja kože in počutja zaradi uporabe konoplje.
Barbara vas bo popeljala skozi razburljiv svet konoplje v kozmetiki in prehrani. Spoznali bomo njene praktične nasvete o tem, kako lahko konoplja postane naravno sredstvo za izboljšanje vašega zdravja in videza. Ne le, da bo osvetlila znanstvene vidike, temveč bo delila tudi izkušnje uporabnikov, ki so doživeli resnične spremembe.
Predavatelj in sodelujoči: Barbara Novak, HEMPTOUCH d.o.o., Urša Orehek, Zadruga Konopko

PREDSTAVITEV: Projekt EIP konoplja z vodilnim partnerjem KGZ Maribor
Termin: Petek, 20.10.2023 od 12:00 do 13:00 ure
Lokacija: Sejemski oder KUPOLA
Eden od pomembnih ciljev projekta EIP Konoplja, ki ga KGZ Maribor in zadruga Konopko skupaj s partnerji izvajamo v letih 2021-2023, je povečati zanimanje pri zainteresirani javnosti (strokovnjaki, pridelovalci, študentje, trgovci, kupci) za prehranske produkte, kozmetiko, tekstil in gradbeni material iz konoplje – v luči trajnosti, varovanja naravnih virov in prilagajanja podnebnim spremembam.
Predavatelj in sodelujoči: David Geršak, Zadruga Konopko

Vabljeni!


Datum objave: 02.10.2023