Zadruga KonopKo na sejmu Narava - zdravje

Veseli smo, da bomo lahko ponovno z vami delili vedenja in znanja o industrijski konoplji, ki še kako zgovorno ponazarja sejemska pojma: NARAVA in ZDRAVJE.

Prihajamo na sejem sejem Narava – zdravje, kjer bomo za navdušene in radovedne obiskovalce od 25. do 27. novembra organizirali številne zanimive aktivnosti, s pomočjo katerih se bodo bolje seznanili z vsemi potenciali, ki jih čudežna rastilina - industrijska konoplja - ponuja. Za željne ustvarjanja in pridobivanja novih znanj bomo organizirali različne delavnice, na stojnici pa bomo predstavili naše glavne proizvode iz blagovne znamke KonopKo iz lastne proizvodnje.

Priporočamo:
OBISK PREDAVANJA O POTENCIALU INDUSTRIJSKE KONOPLJE: 25. november, 13.00–18.00, dvorana POVODNI MOŽ 4, UPORABNOST INDUSTRIJSKE KONOPLJE

Predavanje je namenjeno obstoječim in bodočim pridelovalcem, kupcem izdelkov iz konoplje, podjetnikom, študentom, raziskovalcem, odločevalcem na lokalnem in državnem nivoju. Na enem mestu ponuja (skoraj) vse informacije o potencialu, ki ga ponuja industrijska konoplja.

  1. Vsestranska uporaba konoplje nekoč in danes, inovativni izdelki
  2. Pregled sort industrijske konoplje, nabava semena za setev 2017
  3. Postopek prijave setve, pridobitev potrebnih dovoljenj, subvencije
  4. Predstavitev zadruge KonopKo in prednosti članstva, dosežki zadruge 2014-2016, odkup pridelka, ekonomika pridelave, blagovna znamka in prodaja

Potrebna prijava preko spleta: www.konopko.si

OBISK DELAVNIC IN STOJNICE KONOPKO: vsak dan v času sejma
Delavnice so namenjene vsem, ki bi želeli vedeti več o vsakodnevni uporabi industrijske konoplje v KULINARIKI, KOZMETIKI in za tiste z umetniško ustvarjalno dušo ART ustvaralnice. Na stojnici se boste lahko seznanili z izdelki iz industrijske konoplje iz naše ponudbe ter opravili ugoden nakup: od zadnjih izdelkov iz tekstila, prehrambenih izdelkov (čaj, olje, testenine …) ter različne darilne pakete za prihajajoče praznike in novoletna obdarovanja.

Razpored delavnic:
KONOPLJA V KOZMETIKI: petek, 25.11.2016 ob 12.00
ART DELAVNICA: sobota, 26.11.2016 med 14.00 in 16.00
KONOPLJA IN KULINARIKA: sobota dopoldan

Več informacij o dogodkih lahko preberete na spletni strani organizatorja.

Lepo povabljeni, od četrtka do nedelje!


Datum objave: 20.11.2016