28. KLUB OVEN - Kdo pride na večerjo?

V petek, 20. oktobra 2017 ob 19. uri vabljeni v klub OVEN v hotel Betnava Maribor na brezplačen večer zdrave prehrane in aktivnega načina življenja. Z nami bo večerjala tudi športnica in humanitarka Beba Ščep, v kuhinji in na krožnikih pa se bodo vrstili izdelki iz konoplje.

Sodelujoči:

  • Vasja Ilešič, direktor Betnava hotel Maribor, Gabrijela Markuš, vodja prodaje in marketinga (zdrava lokalna prehrana, lokalni dobavitelji, zdravi zajtrki (najboljši zajtrk v mestu), stena zdravih produktov, zdravi paketi (ki vključujejo tudi e-kolesa), načrti za prihodnost ...)
  • Samo Chromy in Barbara Zacirkovnik, Zadruga Konopko
    (o zadružništvu, primer dobre prakse, kako preko zadruge ustvarjati nova delovna mesta, povezava podeželja in mesta oz. od kmeta do kupca, promocija samooskrbe, kaj vse lahko pridelamo iz konoplje, kakšni so pozitivni učinki izdelkov iz konoplje, prikaz konoplje od bilke do izdelkov... )
  • Teja Obrovnik, Oven Elektro Maribor, d.o.o. in Beba Ščap, športnica in humanitarka (zabavni del – bike sharing točka, trgovina, blog, Beba, žrebanje, zaključek)
     

Vabljeni!


Datum objave: 18.10.2017