Mala tržnica v Mariboru

Zadruga KonopKo spodbuja direkten stik z domačimi kupci in se pridružuje lokalnim ponudnikom izbranih domačih dobrot in storitev. Dogodek MALA TRŽNICA nastaja v sodelovanju lokalne pobude za oživitev male tržnice in javnega podjetja Snaga Maribor / Mariborske tržnice.

V soboto 13. aprila bodo ob stalnih ponudnikih iz Mariborske tržnice prisotni tudi Čebelarstvo Lovrec, veganske dobrote Fajn Food At P's, gurmanske in medicinske gobe Mujšnica - Kralj Luka, Kmetiji Skok in Liponik z jabolki in jabolčnimi izdelki, Bukvarna Ciproš Maribor z naborom knjig o vrtičkanju in drugem, Jumping Goat Cafe s hladno varjeno kavo, medeni izdelki Mr. Bee - Čebelarstvo Poslek, naravne dobrote Herbessa, granola Fruštek, Zadruga Dobrina, ekološko gnojilo Vermipur, Naša kašča z marmeladami, kompoti, in žiti, Zadruga Konopko z izdelki iz industrijske konoplje, naravna mila IOMY delights in bližnji sosed iz MČ Ivan Cankar Gallus drive-in s svežimi sendviči in jogurti za jutranjo malico.

Pridružite se nam 13. aprila, 18. maja in 15. junija dopoldan med 8.00 in 13.00 na Dominkuševi ulici v Mariboru. Več informacij najdete tudi na FB strani mala tržnica.


Datum objave: 02.04.2019